Vil jeg dette?

Har akkurat startet med DIKULT110- Kommunikasjon i sosiale medier. Unge mennesker er på en måte født som multimediaeksperter, men for mange av oss som har levd  litt lenger er det en helt ny erfaring å skulle ta i bruk verdensveven til kommunikasjon.          Jeg har liten erfaring med denne typen medier og jeg er skeptisk og litt engstelig for å delta. Men på tross av dette, ønsker jeg mer innblikk og kunnskap på området.

Jeg har ofte stilt meg spørsmål om hvorfor vi skal  være deltakere i sosiale medier? Hvis jeg vil fortelle en venn eller to at jeg skal ut og drikke øl, da er det jo mye enklere og hyggeligere å telefonere. Da får jeg attpåtil umiddelbar respons.

Er det jeg som ikke vet hva man gjør med sosiale medier. Er det innholdsløs small talk som å fortelle hva jeg skal ha til middag eller at jeg har vært hos frisøren?  Skal jeg diskutere monstermastene eller delta i annen samfunnsdebatt? Skal det brukes i jobbsammenheng? Hvor mye tid skal vi bruke på dette?

Uansett, jeg har bestemt meg for å lære om dette. Jeg ser at privatpersoner og organisasjoner i stor grad har tatt i bruk ulike sosiale medier for å kommunisere, danne nettverk og profilere seg. Det viktigste er likevel ikke at man bare deltar gjennom de forskjellige kanalene, men at man også gir mediene et meningsfullt innhold.

Reklame

Om inger urdal

Inger Urdal
Dette innlegget ble publisert i Sosiale medier. Bokmerk permalenken.

1 svar til Vil jeg dette?

  1. Tilbaketråkk: Fra bloggene deres denne uken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s